Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@20:15:25 GMT

رهاسازی آب زاینده‌رود برای چهارمین نوبت آبیاری

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۳۳۷۷۳

رهاسازی آب زاینده‌رود برای چهارمین نوبت آبیاری

عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان اصفهان با بیان اینکه دریچه‌های سد زاینده‌رود از ساعت ۱۲ امشب بازگشایی می‌شود، گفت: در مجموع گندم کشت شده در شرق اصفهان کیفیت مناسبی ندارد که ناشی از عواملی همچون انجام دیرهنگام کشت، تغییرات آب و هوایی و کمبود آب است.

حسین وحیدا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درخصوص بازگشایی دریچه‌های سد زاینده‌رود، اظهار کرد: براساس تصمیماتی که در جلسات کمیته چهارجانبه متشکل از استانداری، جهاد کشاورزی، صنف کشاورزان و شرکت آب منطقه‌ای اصفهان برگزار شد، قرار بود دریچه‌های سد زاینده‌رود از سه روز گذشته برای نوبت چهارم آبیاری کشت کشاورزان شرق بازگشایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این اتفاق نیفتاد و در نهایت با جلساتی که صبح امروز برگزار شد، دریچه‌های سد زاینده‌رود از ساعت ۱۲ امشب بازگشایی شده و آب همچون نوبت‌های گذشته به مدت ۱۰ روز در کلان‌شهر و شرق اصفهان جاری خواهد شد.

عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان اصفهان با بیان اینکه هر چهار نوبتی که آب در اختیار کشاورزان قرار گرفت میزان آب یکسان بوده است، گفت: لازم است آب در یک نوبت دیگر نیز به کشاورزان اختصاص یابد تا گندم‌ها رسیده و بتوان آن را برداشت کرد.

وحیدا اضافه کرد: کیفیت گندم کشت شده در نقاط مختلف با یکدیگر تفاوت دارد اما بیشتر گندم‌ها کیفیت مناسبی ندارد که ناشی از عواملی همچون انجام دیرهنگام کشت، تغییرات آب و هوایی و کمبود آب بوده است.

وی با تاکید بر اینکه در مجموع گندم کشت شده در شرق اصفهان کیفیت مناسبی ندارد، تصریح کرد: برنامه‌ریزی دقیقی در این مدت برای تخصیص آب انجام نشده و نارضایتی‌های بسیاری را نیز به دنبال داشت. البته این موضوع به تجربه‌ای تبدیل شد که در نوبت‌های بعدی مشکلات فعلی مدیریت شود.

کد خبر 572962

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سد زاینده رود زاینده رود رودخانه زاینده رود بازگشایی زاینده رود خشکی زاینده رود حوضه آبریز زاینده رود احیای زاینده رود حوضه زاینده رود جاری با زاینده رود شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دریچه های سد زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۳۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی

 بررسی آخرین آمار رسمی شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می‌دهد که ذخیره سد مخزنی زاینده‌رود تا ۱۶ اردیبهشت ماه به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسیده است.

در حال حاضر میزان پرشدگی سد زاینده رود ۳۲ درصد اعلام شده است.

براساس آمار شرکت مدیریت منابع آب ایران، ذخیره کنونی سد زاینده‌رود نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۹ درصد کاهش یافته است.

همچنین بنا بر آمار سازمان هواشناسی میانگین بارش‌ها در کوهرنگ سرشاخه اصلی حوضه آبریز زاینده‌رود از ابتدای سال آبی (یکم مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، یک‌هزار و ۸۲ میلیمتر اعلام شده و ارتفاع برفی گزارش نشده است.

سد زاینده‌رود به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین سد‌های مرکز کشور و تأمین‌کننده آب شرب، محیط‌زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران با ظرفیت افزون بر ۱.۲ میلیارد مترمکعب در سال ۱۳۴۹ بهره‌برداری شد، این سد قوسی شکل در ۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • گلایه برخی گندم کاران کرمانی از تاخیر در پرداخت پول گندم
  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • خرید گندم از کشاورزان
  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • موضوع اصلاح قیمت خرید گندم به درخواست کشاورزان پیگیری شد
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • افزایش دبی آب در شبکه آبیاری دشت قزوین
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی